Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-11-2007, 11:41 AM
gcguess kullanıcısının avatarı
gcguess gcguess is offline
Administrator

Giriş: May 2007
Rep Gücü: 7
gcguess is on a distinguished road

Grubun liderlik mücadelesinde Giuseppe Meazza da temsilcimiz Fenerbahçemizi konuk ediyor.. 215 de başlayacak mücadeleyi Konrad Plautz yönetecek..

Muhtemel 11'ler ise şöyle;

Inter Milán: Julio César; Maicon, Córdoba, Samuel, Chivu; Javier Zanetti, Dacourt, Cambiasso, Maxwell; Ibrahimovic, Julio Cruz.

Fenerbahce: Demirel; Onder Turaci, Lugano, Edu, Roberto Carlos; Deived, Alex, Aurelio, Vederson; Appiah; Semih.

İnter grup liderliği için çıkcağı maçı kazanıp liderliği garantilemek peşinde olcak.. İnterde sakat oyuncular mevcut.. İdeal kadrodan biraz uzaklar.. Bu maçta kanatlarda aslında iki bek olan Maxwell ve Zanetti ile oynayacaklar.. Ortada iki kesici ile oyunun kontrolünü elinde bulundurmak isteyecekler.. Takım olarak ek***leri olan bir ekip.. Fakat büyük tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım.. CSKA maçı bunun bir örneğidir.. 2-0dan 4-2 ile maç almak her takım başarabileceği bir iş değildir.. Bunu en çok tecrübeli ve yetenekli oyuncuları sayesinde yaptı.. Özelliklede Zlatan hucüm hattında çok önemli bir yer alıyor.. Tek başına maç kazanabilecek bir yapıda oyuncu.. Kanatlarda iki hızlı oyuncunun bulunması onun adınada önemli.. Kanatlardan gelecek toplarda etkili olacaktır..

Temsilcimiz bu maça Rusyadan gelecek haberle rahat çıkma ihtimalininde yüksek olduğunu tahmin ediyorum.. Gruptan çıkması garantilenince daha rahat bir maç oynaycaklardır.. Bu maçta rövanşı vermemek için sahaya çıkacaklar.. İlk maçta rakibi burada yenmiş olmaları nedeniyle İnter bu maçı almak daha da fazla isteyecektir.. Temsilcimiz savunmasını ön plana çıkaracakları bir karşılaşma olacak.. Rakibin özellikle kanatlardan geleceğini düşünürsek Carlos la Önder e önemli işler düşüyor.. Carlos un pek geçit vereceğini sanmam ama Önder in hızlı Maxwell karşısında zorlanma ihtimali yüksek..

Etkili ileri uç elemanları ve seyircisi ile bir adım öne çıkan İtalyan ekibi grup liderliği için kazanmak isteyecektir.. Son maça rahat çıkma adına.. Sol kanattan etkili geleceğini düşündüğüm İnterin Zlatan la sonuca gitme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum..

• İNTER KAZANIR 1,40
alıntı