27-11-2007, 11:44 AM
|
 |
Administrator
|
|
Giriş: May 2007
Rep Gücü: 7
|
|
 T.S.İ. 21 5'te Old Trafford Stadında başlayacak olan maçın hakemi Danimarka'dan Claus Bo Larsen.
Haftasonu beklediğim bir sonuçla Bolton'a deplasmanda kaybeden M.United,Şampiyonlar liginde topladığı 12 puanla gruptan çıkmayı garantilemiş durumda.Wayne Rooney'in sakatlığının takımda ne kadar büyük bir etki yaptığı ortada.Takım kadrosu hakkında öğrendiğim bir kaç bilgiyi aktarayım.Kaleyi Tomasz Kuszczak'ın koruması bekleniyor.Ronaldo ve Nani'nin eski takımlarına karşı ilk 11'de başlayacağı belirtiliyor.Darren Fletcher ve O'Shea'nin de ilk 11'de başlaması bekleniyor.Owen Hargreaves dinlendirilecekken,Louis Saha'nın antremanda sakatlanması sonucu ilk 11'de başlaması zor görünüyor.Bunlara rağmen Alex Ferguson,3 hafta sonra ligde oynayacakları Liverpool maçını düşünerek,bu maçtan galip ayrılıp Roma maçında as kadroyu dinlendireceğini belirtse de Rooney'siz bir hücum hattının MANU için ne kadar büyük bir handikap olduğunu gördük.Sakat futbolcuların da çokluğu ve Ferguson'un yine kendi demeçlerinde belirttiği gibi bazı genç oyuncuların deneneceği maçta M.United galip gelmekte zorlanır diye düşünüyorum.
Portekiz 1. liginde lider Porto'yla 10 puan farkla 3. sırada yer alan Lizbon ekibinin gruptan çıkabilme iddiasını sürdürebilmesi için bu deplasmandan mutlak galip gelmeleri gerekiyor.Kadrosunda en önemli oyuncular olarak Brezilyalı forvet Liedson ve Portekizli yeni genç yetenek Veloso göze çarpıyor.Ateşli Manchester taraftarı karşısında mutlaka etkileneceklerdir ancak ek***leri bulunan bir M.United'ın bir daha ellerine geçmeyecek bir fırsat sunduğu için,bu fırsatı tepmek istemeyeceklerdir.Benim görüşüm bu maçtan mutlaka puan alacakları şeklinde.
Gruptan şu haliyle çıkan M.United için,öncelikli tercih lider çıkmak.Bu maçtan galip geldikleri takdirde lider olarak çıkacaklar.Ancak çıkacakları kadro buna yeterli olacak mı bilmiyorum.Ortasahada önemli ek***lerin bulunması,forvette Rooney'nin olmaması,kaleci tercihi olarak Kuszczak'la çıkacak olmaları gibi etkenler,kendi sahalarında da olsa puan kaybedecekleri düşüncesine itiyor beni.En güzel sürprizin yaşanabileceği maçta Lizbon adına çifte şans denenmesi makul geliyor bana.
alıntı
|