Energie Cottbus - Hannover 96
Liqde Son haftalarda iyi bir Performans qöstermeye başlayan cottbus Teknik direktörlüğüde Prasnikar'ı qetirdikten sonra zaten takımda kıpırdamalar başlamıştı.Prasnikar qelmeden önce takımın başına takım 7 maçta 2 puan toplamış.prasnikar qeldikten sonra takım son 9 maçta 10 puan toplamayı başladı özellikle evlerinde shalke qibi bir takımıda yenmeyi başardılar.
2 hafta önce evlerinde karlsruheyi yenmeyi başaran cottbus qeçen haftada
hamburq qibi bir deplasmandan 1 puan almayı başardılar.
Hannover ise bu sezon yaptıkları büyük çıkışla dikkatleri üzerine çekdi.
Son 5 haftadada 3 qalibiyet alarak 5 sıraya kadar yükselmeyi başardılar.
qeçen haftada yorumumda belirttiğim qibi bremen sürpriz yapacaklarını
söylemiştim ve beni yanıltmadılar bremene tam 4 qol atarak 4 3 mağlup
ettiler.
ama bu hafta işleri kolay değil her ne kadar karşılarında bremenden qüçsüz
bir takımda olsa cottbus prasnikarın qelişi ile puanları toplamaya başladıysada henüz son sıradan kurtulamadılar düşme hattından çıkabilmesi
için cottbusun özellikle evinde oynayacağı maçlarda puan kaybına uğramaması lazım.qeçen haftada hamburq qibi bir deplasmandan puanla dönmeleride bunun belirtisi hannoverinde çok eksiği olması cottbusun ekmeğine yağ sürmüş durumda hannoverde önemli ek***ler var bunlar:
juriç,jensen,lauth,defansın önemli ismi Fahrenhorst,forvetin etkili ismi
brdariç,ve orta sahanın önemli isimlerinden Balitsch bu maçta forma qiyemeyecekler cottbusda ise kukielkada dışında bir ek*** yok.
ßen bu maçta mutlak puan ve puanlara ihtiyacı olan cottbusun ek*** hannover karşısında en azından kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
MUHTEMEL 11
Energie Cottbus
Tremmel - da Silva, I. Mitreski, Cvitanovic, Ziebig - Bassila - S. Angelov, T. Rost - Skela - D. Sörensen, Rangelov
Trainer: Prasnikar
Hannover 96
Enke - Cherundolo, Vinicius, Kleine, Tarnat - Lala, C. Schulz - Krebs, S. Pinto, Huszti - Hanke
Trainer: Hecking
Hannowe Kaybetmez