Yalnız Mesajı Göster
  #2  
Eski 15-12-2007, 08:34 AM
gcguess kullanıcısının avatarı
gcguess gcguess is offline
Administrator
 
Giriş: May 2007
Yaş: 28
Mesaj: 5,124
Rep Gücü: 7
gcguess is on a distinguished road
Varsayılan

Catania – Udinese:

Sakat ve cezalılar (Catania): Spinesi, Morimoto, Falsini, Tedesco (Bu oyuncunun durumu maç günü belli olacak)

Sakat ve cezalılar (Udinese): Zapata, Obodo, Di Natale (Bu oyuncuların durumları maç günü belli olacak); Andrea Dossena.

Lige kötü başlayan, ancak sonrasında toparlanan Catania’da yeniden düşüş emareleri belirdi desek yanılmış olmayız herhalde. Geçen hafta Lazio deplasmanında oynadıkları etkisiz oyunla 2 – 0 sahadan mağlup ayrılan Sicilya temsilcisi, bu hafta sonu ligin üst sıralarını zorlayan Udinese’yi ağırlayacak.

Son 7 haftada oynadığı maçlarda sadece deplasmanda Roma’ya ve Livorno’ya yenilen Udinese, geçtiğimiz hafta son dakikalarda gelen golle Sampdoria’yı devirmeyi bildi. Bu hafta sonu Di Natale’nin de düzelmesi halinde önemli bir eksiği olmayacak olan siyah beyazlılar, deplasmanda galip gelerek zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyorlar.

Udinese formda ve oldukça güzel bir oyun ortaya koyuyor. Rakibiyse formsuz ve kötü oynadığı bir döneme girdi. Bu tablo karşısında Udinese’nin Sicilya deplasmanından istediği üç puanı alacağını düşünmek yanlış olmasa gerek. Bu arada gollü maçlarla araları pek iyi olmayan iki takımın mücadelesinde, az gollü tipik Serie A maçının yaşanması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Tahmin:
Udinese kazanır (2.30)
Udinese yenilmez (1.24) (Garanticilere)
Alt biter (1.60)
Alıntı Yaparak Cevapla