18-12-2007, 10:03 AM
|
 |
Administrator
|
|
Giriş: May 2007
Rep Gücü: 7
|
|
bu maçı incelemeye başladığımda bu kadar sürprizle karşılaşacağımı beklemiyordum.
municipal stadında oynanacak karşılaşmada evsahibi braga maçı 2 farklı kazanması halinde bayern-aris maçının sonucunu beklemeden 32 takım arasına kalmayı başaracak..ancak kızılyıldız ve braga 2005-2006 da oynanan şampiyonlar ligi önelemesinden dolayı uefalık..dava halen devam ediyor..braganın 5 oyuncusu o maç yüzünde uefa disiplin komitesinde..dava halen sonuçlanmamış..antepinde teknik direktörlüğünü yapan zenganın başında olduğu kızılyıldız ilk maçı sahasında 3-2 kazanmış..portekizde oynanan maçta ise braga uzatmalarda gol bularak turu geçmiş..kıyamette burdan kopuyor..kızılyıldızlılara göre gol maç bittikten sonra atıldı..sahada çıkan kargaşa sırasında kızılyıldızlı oyuncularla brgalı oyuncular arasında kavga çıktı..
iki takımdada o maçta oynayan oyuncular mevcut..
hiç puan alamayan kızılyıldızlılar için bu maç hesap maçı..bunu dikkate almanızı öneriyorum..motivasyonları üst düzeyde olacaktır..yani bu maç çantada keklik değil..braga maçı kazanması halinde tur atlayacağı bilinciyle oynayacaktır elbette ancak kolay bir maç olmayacağını söyleyebiliriz..her ne kadar 2 fark gereksede diğer maç berabere biter ve bragada 2 farklı kazanırsa elenen bayern olacak bayern aris karşısında sahasında kazanmaya yakın olan takım..braga sabırlı oyna***** maçı kazanmaya çalışacaktır..
hiç bir iddaası olmayan takımlar mutlak kazanması gereken takımlar karşısında bazen beklenmedik sonuçlar alabiliyor..hele aradaki husumetide gözönüne alırsak düşük oranıyla bu maça bulaşmamanızı önereceğim..lakin zrdaolsa portekiz temsilcisinin maçı kazanacağını düşünüyorum..
braga kazanır,
|