Villarreal - Recreativo Huelva
Villarreal için gerçekten iyi bir hafta oldu. Getafe’yi deplasmanda yendiler, Uefa kupasında bir üst tura çıktılar ve iyi oynuyorlar. Nihat’ın forma girmesi ve goller atması Villareal’i gerçekten de üst düzey bir takım havasına sokuyor.
Ancak rakipleri Huelva da son iki haftada düzelmeye başladı. Geçen hafta Atletico Madrid gibi güçlü bir takımdan bir puan almayı başardılar.
Bu karşılaşma iki futbolcu için ayrı bir önem taşıyor. Uzun süredir sakat olan Giuseppe Rossi bu maçta sahalara dönebilir. Takım arakadaşı Santi Cazorla ise geçen sezon kiralık olarak gittiği Huelva’ya karşı ilk kez forma giyecek. Ev sahibi ekipte geçen hafta kırmızı kart gören Fuentes bu maç yok.
Villareal biraz yorgun olabilir o yüzden maç zor geçebilir. Her ne kadar ibre ev sahibini gösteriyorsa da, son haftalarda onlar yüzünden çok bahis kaybettik. O bakımdan ben alt seçeneğini tercih ediyorum. Oran: 1.65
|