G.SARAY – BURSA ( 2/1 )
BEN bu hafta sizlere ufak tefek oranlar yerine servet öneriyorum. Zor bir ihtimal gibi durabilir ilk bakışta ama sizlere neden ilk yarı Bursa, ikinci yarı G.Saray dediğimi anlatınca bana hak vereceksiniz. Bursaspor, çıkış arayan ve iyi kontratak yapan bir takım. G.Saray savunması kontra oynayan takımlara karşı açık verebilecek özelliklere sahip. İlk yarı hızlı başlayacak olan karşılaşmada Bursa’nın bulabileceği bir gol, bahsimizin önünü açacaktır. Bursa’nın büyük takımlarla son iki yılda deplasmanda oynadığı maçlara bakın. Tüm takımlara ilk yarıda gol atmayı başarmışlar ve çoğunda ikinci yarılarda puan alamamışlar. Aşırı iyi savunma yaptıklarında 3 puanı hanelerine yazdırmışlar. Galatasaray, Rize galibiyetinin morali ile devre arasında yiyeceği fırça ve yapacağı oyuncu değişiklikleri ile maçı çevirebilecek yapıda bir takım. Programı gördüğümde kafamda yanan lambalardan biriydi bu karşılaşma. Ben bu maçı kuponuma bu şekilde yazacağım. Riski seviyorum diyenlere kaçırılmayacak, tarihi bir fırsat sunuyorum size. Minimum 25.00’lik oranı benim ağzımı şimdiden sulandırdı.
|