Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-02-2008, 09:39 AM
BY IDDAA kullanıcısının avatarı
BY IDDAA BY IDDAA is offline
Kıdemli Üye

Giriş: Sep 2006
Rep Gücü: 5
BY IDDAA is on a distinguished road

551 Cagliari - Parma
Gecan hata süpriz bir sekilde Torinoda juventus karsisindan 1 puan cikartan Cagliari kendisi gibi küme düsmeme mücadelesi veren ve
5 Haftadir kazanamiyan Parmayi konuk edecek. Juventus karsisinda güzel bir futbol oyna***** 1 puani hakeden Cagliari yeni transferlerin takima katilmasiyla (bunlar
Riminiden Jedaias Capucho Neves ve Levante´den Marco Storari) daha basarili sonuclar alacagimini inaniyorum. Cagliari ile Parma arasında oynanan son 7 karşılaşmada;
Cagliari 2, Parma 3 galibiyet aldı, 2 karşılaşma da beraberlik ile sonuçlandı.
Cagliari kendi evinde Parma karşısında 2 galibiyet, 0 mağlubiyet alırken 1 karşılaşma berabere bitti.
benim tahminim 6 puan degerindeki bu maci cagliyari kazanir

Tahminim 1 2,10 ALT 1,65

552 Empoli - Lazio

Ligde 19 sirada bulunan empolinin bu haftaki konugu Lazio. gecen hafta Intere tartismali bir penalti pozizyonuyla 1-0 yenilen Empoli 2llige dogru gidiyor
lazio ise gecen hafta sampdoria´yi 2-1 yenerek ligde üst siralara dogru tirmanmaya basladi Lazioda bu mac öncesi Zauri, de Silvestri, Diakite, Mutarelli ve
Mudingayi cezali olduklari icin oyniyamicak, genis bir kodraya sahip olan Lazio´yu bu ek***ler etkilemez. CIkis icinde olan Lazionun ben bu mactan 3 puanla dönecegini düsünüyorum
Tahminim 2 2,30 02 1,24

554 Milan - Siena
gecen hafta Fiorentina deplasmanindan 3 puan cikartmayi basaran milan tam düzeldi diyordukki bu seferde sakatlar basini agritima basladi
Inzaghi, Gattuso, Ronaldo, ve simdi bunlara birde Pato ve Kaka katildi.Gillardinoda bu hafta cezasi nedeniyle oyniyamiyacak.
Bakalim bu macta Forvet hattinda hangi oyuncu oyniyacak. cünki karsisinda gecen hafta Romayi bozguna ugratan Moralli siena var
ben bu macta Milana vermektense Alt secenegini secmekten yanayim

Tahminim ALT 1,75
Alıntı Yaparak Cevapla